Jag som startade Bodymind Works heter Jenny Larsson och även om bolaget startades 2016 har storyn pågått i flera år. Tankar som kommit och gått och som de senaste åren intensifierats – omöjliga att släppa. Under hela min yrkesverksamma karriär har jag ägnat mig åt utveckling på olika sätt, oavsett om det varit som ledare i linjen, konsult inom medarbetar- och ledarutveckling, HR, karriärutveckling och rekrytering, eller genom att bygga upp och driva yogastudio. Mitt intresse för bra, god och schysst mat har alltid funnits där, liksom fysisk och mental träning som yoga och mindfulness. Därför är det förstås logiskt att det är mental och fysisk utveckling som Bodymind Works förenar.

Jag är oerhört stolt över att ha gått från tanke till handling – särskilt då det är vad Bodymind Works ska bidra med. Jag vill göra det möjligt för människor att utvecklas och nå sin fulla potiential. När allt faller på plats och känns så otroligt lätt och rätt. Det är med den övertygelsen jag vill fortsätta skapa framgångstorys med och för människor som bestämt sig för att aldrig sluta växa och utvecklas.

Från min tid som linjechef, i coachsessioner och under ledar- och medarbetarutvecklingsprogram eller som instruktör på yogamattan har jag alltid älskat när jag får uppleva människors utveckling på riktigt. Genom att leda och utveckla andra stannar aldrig heller den egna utvecklingen upp vilket utmanar och driver mig. Det är fascinerande att upptäcka att vi i väldigt stor utsträckning kan påverka och ta ansvar för hur vi mår och hur vi presterar. Det är aldrig för sent att utvecklas. I varje situation, i varje sekund har du ett val. Se till att det valet du gör hjälper dig framåt och inte tvärtom. Lika viktigt att inte döma dig själv om valet du precis tog var fel. Gör om – move forward! När jag rullar ut yogamattan en tidig morgon ser jag fram emot två saker. Att sätta kroppen i rörelse och att hitta en bättre version av mig själv.

När du väljer Bodymind Works kommer du få mycket av min egen historia. En stark framåtriktad drivkraft, mycket energi, en stor portion humor och självdistans, en förmåga till självreflektion och en ständig vilja att utvecklas. Utveckling hos Bodymind Works kännetecknas av passion, handlingskraft och nyfikenhet genom ett enkelt och tydligt tillvägagångsätt. Se det som ett löfte. Så vad väntar du på?

 

Jenny Larsson

Grundare


Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.