2017-11-30 14:00:00

För att kickstarta det nya året med energi och kraft bjuder Bodymind Works in till en heldags BOOST på Råda Rum, centralt beläget i Mölnlycke. Jenny Larsson kommer att guida er på mattan med närvaro och engagemang. Denna dag är till för alla – oavsett nivå och vana av yoga.

Mer info och anmälan här!

2017-10-06 15:00:00

Är dina medarbetare din största, och ibland enda, tillgång? Då vet du också vilken skillnad det är när alla är engagerade och bidrar på sin absoluta topp. Med mindfulness finns stora möjligheter att optimera dina egna eller dina medarbetares prestationer. Under den här kursen lär du dig att fokusera under längre perioder utan distraktion. Du utvecklar en förmåga att kunna prioritera, kommunicera, fatta beslut och att lägga energi på rätt saker. Du kommer också att utveckla ett lugn och en stabilitet i mer utmanande situationer och känna när det är dags för återhämning. KURSSTART 18 jan! För mer info & anmälan (pdf)!

2017-08-25 11:00:00

En kompetensladdad och inspirerande eftermiddag med fyra spännande föreläsningar. Bodymind Works föreläser om Lycka tillsammans med Carl-Johan Liljerot på Kvadrat.

I år delar Kvadrat med sig av sin kompetens inom 5G, hur man leder framgångsrika digitala transformationer samt risker och avvägningar med den nya dataskyddsförordningen. Vi hoppas även utmana och ge insikter om hur du själv kan ta ansvar för din lycka och framgång i livet.

Läs mer (pdf)

 

2017-08-25 11:00:00

Lite lagom in på hösten och dess krispighet bjuder Bodymind Works in till en heldags BOOST lördagen den 30 sept på Råda Rum, centralt beläget i Mölnlycke.  Alexandra Giers och Jenny Larsson kommer att guida er på mattan med glädje, närvaro och engagemang. Denna dag är till för alla – oavsett nivå och vana av yoga. Varmt välkomna med er anmälan!

Läs mer (pdf)

2017-06-20 15:00:00

PS Partner samarbetar med Bodymind Works i ett ledarskapsprogram för nyblivna chefer eller för de chefer som jobbat som chefer några år men som inte fått de grundläggande och kraftfulla verktygen. Ett handlingsinriktat program för chefer att att utveckla ledarskapet. Start september.

Läs mer (pdf)

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.