Coaching

Coaching hos Bodymind Works är för människor som vill växa och utvecklas. Är du redo att göra nya medvetna val och utmana dig själv på nytt? Du som väljer coaching hos Bodymind Works är motiverad att stärka dina inre resurser för att hålla över tid både vad gäller prestationsförmåga och välbefinnande. I livet, både yrkesmässigt och privat, utmanas vi ständigt. Genom coaching kommer man lättare till insikt och finner lösningar. När gav du senast dig själv tid att reflektera och verkligen känna efter hur du vill ha ditt liv – på arbetet och/eller hemma? Kanske är ditt önskade läge inte tydligt och du vill få hjälp att definiera och därifrån skapa handling? Kanske vet du ditt önskade läge men inte hur du ska ta dig dit?

I coachingsprocessen frigör vi din inneboende potential så att du lättare kommer till insikt och hittar lösningar. Vi börjar med att identifiera ditt nuläge, dina utmaningar och ditt önskade läge. Utifrån det formulerar vi dina mål. Vi arbetar sedan framåtriktat och handlingskraftigt mot dina mål och hjälper dig att förstå dina tankar, styrkor, drivkrafter och utmaningar. Vi identifierar och sänker konkreta hinder så att du kan ta dig till ditt önskade läge. 

Rådgivning

Rådgivning är en effektiv form av support och kombineras med fördel med coaching när det handlar om att göra livsstilsförändringar inom kost, fysisk och mental träning. Ofta föregås detta av en personlig hälsoprofilsanalys som redogör för dina nuvarande kost- och träningsvanor, din livs- och arbetssituation och mentala hälsa. Tillsammans tar vi fram en individuellt utvecklad plan.

Coacherna på Bodymind Works har gedigen erfarenhet av coaching, utveckling och mental träning och är certifierade enligt ICF (International Coach Federation). Kostrådgivning hos Bodymind Works utförs av licensierade kostrådgivare.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.